Hae tästä blogista

lauantai 18. syyskuuta 2010

Mikä kestoilu?

Mikäli jollekulle ei ole avautunut kestovaippailun salat, kannattaa käydä sivustolla .http://www.kestovaippainfo.fi/
Sieltä löytää paljon tietoa kestovaippailun iloista.

Itse haluan alkaa kestoilemaan rahan säästön, ihoystävällisyyden ja kierrätyksen vuoksi. En pidä siitä, että rahaa kuluu roskaan (joka ei lisäksi maadu ja aiheuttaa kaasuja). Kestovaippailija voi kenties päästä vaipatuksessa edullisuuden lisäksi helpolla, sillä vaippakausi ei kaikilla kestä yhtä kauan kuin kertakäyttövaipattajilla. Ja vaikka kestäisikin, kestovaippailu ei liene hankalaa. Odotan innolla, että pääsen testaamaan, millaisia kestoja meidän vauvalle voi laittaa ja mikä toimii/mikä ei.
Me aiomme käyttää nauhavaippoja , harsoja, villavaippahousuja ja PUL-kuoria. Saa nähdä, tarvitsemmeko AIO (All In One) -vaippoja tai taskuvaippoja (jonne imun saa sujautettua näppärästi).  Tarkoituksena on yrittää, miten pärjäämme em. tarvikkeilla.

Alustavasti olemme hankkineet:
14 kpl HEMP HOUR STRAP -nauhavaippoja (jotka menevät koko vaippaiän)
2 kpl s-kokoista PUL-kuorta

Lisäksi olen tehnyt itse nuita lisäimuja, ostanut 2 näpsyä (joilla saa harsovaipan kiinni), ommellut nuita kuorivaippoja ja villavaippahousuja. Nyt tekis mieli alkaa ommella lisää Fleecestä vaippakuoria. Mulla on käytetty fleecehuopa, jonka hyödynnän tuohon tarkoitukseen. Yhden S-kokoisen kuoren olenkin jo tehnyt:
Fleecekuori kierrätysmateriaalista. Kuminauhat ommeltu ulkopuolelle vuotosuojiin, joten niiden ei pitäisi hangata sisäpuolelta niin paljon ihoa rikki. Kaksinkertainen fleece keskiosassa. Siksakatut reunat ja tarranauhat.
Vähän nyppyinen, mutta mitä se haittaa :)