Hae tästä blogista

lauantai 18. syyskuuta 2010

Kestoilua, kestoilua

Tässäpä pino itse tehtyjä lisäimuja harsovaippoihin ja nauhavaippoihin
Olen tehnyt imut kaksinkertaisesta froteesta. Toisissa on päälimmäisenä puuvillakangas(vihreä tms) , toisissa kuivaliinakangas (valkea alla)
Tässä froteeimuja: kaksinkertainen frotee (vanha pyyhe!) ja kuivaliinakangas (vasemmanpuoleisessa näkyy kuivaliinakangas,tuo sileäpintainen)
Tein kokeeksi yhden sisävaipan (joustofroteeta , froteeta ja ulkona puuvillainen kuviokangas). Kuminauhat ommeltu reisitielle, kuminauhat jäävät kankaiden väliin. Vaipasta ei tullut minusta hääppöinen, joten täytyy jatkaa kokeiluja.
Tässä tämä on: Aiomme käyttää Hemp Hour Strap nauhavaippaa (Babyidea). Tilattu Taikapilvi-puodista. Nämä ovat ehkä ihanimmat sisävaipat. Lisäksi voi laittaa ylimääräisen lisäimun ja kuoreksi PUL-kuoren tai villavaippahousut.
Tässä itse tekemiäni PUL-kuoria. (Polyuretaanilaminoitua kangasta Taikapilvestä, sisäpuolella urheilupaitakangasta). Reunat kantattu joustokanttinauhalla (kuminauhat lahkeensuissa vuotosuojissa). Kaava Suuri Käsityö-lehdestä. Tarranauhat ja muut kankaat Eurokankaasta. Näitä on tehty 2 kp, kokoa M.