Hae tästä blogista

sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Masukuvia ja peipin kasvua

RV 34
RV 35
RV 36+5
Aivan käsittämätön mahankasvu!
Voin kertoa, että viimeisimmän kuvan aikaan ovat ilmestyneet ensimmäiset raskausarvet! Nyt saisi peipi jo syntyä siis. Ei kiitos näitä tiikeriraitoja! Muutenkin olen jo hyvin epäedustavassa kunnossa jättimahoineni ja raskausarpineni ja turvotuksineni. Jalat on pallot, kädet on pallot ja maha on kuin joku iso jumppapallo sekin.
Toisaalta, viime päivinä olen nauttinut hirmu paljon pikku möykkysen liikkeistä. <3 Ihanaa möngerrystä masussa. Näkee, mihin peipin pylly siirtyy ja tunnen, kun kantapäät kopisevat masua vasten. Jännää, koska minulla on istukkakin edessä, eikä liikkeet tunnu niin voimakkailta kuin ehkä monilla muilla.
Ihana se on <3. Kaikista vaivoista huolimatta koko odotusaika on ollut tosi antoisaa. Odotan toki, että saan joskus kehon omaan hallintaan, mutta voitte vain kuvitella, millainen tyhjä etureppu tästä jää, kun vauva päättää tulla maailmaan. Voi olla, että kestää "hetki" palautua : D. Kurjaa on, kun mitkään vaatteet eivät enää sovi päälle ja olo on sotanorsumainen. Ihanaa on se, että voin oikeasti muuten aika hyvin :). Synnytystä odotellessa!